top of page

"Yngling" på Parkteatret


Om dere ikke kjenner til konseptet Yngling, kan jeg forklare at Yngling foregår på Parkteatret og er en konsertserie for publikum under 18 år, og da i all hovedsak ungdom mellom 14 og 18.   Våre konserter er et tilbud for musikkinteressert ungdom som ikke har mulighet til å dra på ordinære konserter da aldersgrensen ofte er satt til over 18 år. Vi vil at ungdom skal kunne oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Konsertene har fri eller øvre aldersgrense, rimelig billettpris, og begynner og slutter tidligere enn vanlige konserter slik at det er fullt mulig å dra på konsert selv midt i en skoleuke.   På høstens plakat finner man blant annet LANY (US), Honningbarna, Kråkesølv, Jonas Alaska, Sval, Kaja Gunnufsen og Comet Kid.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page