top of page

Sommerpatruljen


I sommer arrangerer Oslo Idrettskrets i samarbeid med idrettslag i Oslo, 8 uker med aktivitet i en sommerstille by.  I bydelene Søndre Nordstrand, Gamle Oslo og Stovner arrangerer følgende klubber aktivitet på ulike steder i tidsrommet 1700-2200:  · Åsbråten idrettslag · Holmlia Sportsklubb · Sportsklubben Sterling · Høybråten og Stovner idrettslag. Les mer på:

Sommerpatruljen er et gratis aktivitetstilbud for ungdom i alderen 13 - 18 år i en sommerstille by. Idrettslagene arrangerer 2 uker hver med aktiviteter for ungdom i deres eget nærmiljø. Ungdommen er selv med på å forme aktiviteten og får mulighet til å teste ut idretter og utstyr de ikke har prøvd før. Det er helt gratis og uforpliktende å delta. Enten du er nybegynner eller erfaren, har lyst til å lære deg noen nye triks eller bare vil ha en artig sommerdag - sjekk ut hvor Sommerpatruljen er denne sommeren!

Først ute er Sportsklubben Sterling som starter aktivitet mandag 25. juni 2018 på Sterlinghuset/Vahl skole kl 1700.

Følg våre nettsider hvor vi fortløpende oppdaterer steder og tider:

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page