top of page

Velkommen til UKM Stovner 2019!


Påmeldingen til UKM 2019 er åpen.

UKM Stovner arrangeres søndag 10. mars på Stovner Rockefabrikk. Deltakere må holde av også lørdag 9. mars. Ta kontakt med oss på Stovner Rockefabrikk dersom du lurer på noe om UKM.

Ses snart! 🙂

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page