top of page

Uteteamet i Bydel Stovner  

Teamet er en del av Stovner barneverntjeneste. 

 

Kontaktinformasjon:

Telefon: Hilde - 48137126 | Sahal – 950 38963.

Besøksadresse: Nedre Rommen 5, 3.etasje

Postadresse: Karl Fossums vei 30, 0985 Oslo  

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

STOVNER UTETEAM

Uteteamet på Stovner arbeider oppsøkende  blant ungdom på gater og torg, skoler, fritidsklubber og på internet. Vi beveger oss rundt i ungdomsmiljøene på kvelder, i helger, og på dagtid, for å skape en relasjon som bygger på frivillighet, tillit och respekt for ungdommens integritet.

 

Uteteamet på Stovner samarbeider med fritidsklubber, myndigheter, foreldre og andre som arbeider med ungdom. Vi er også godt oppdaterte på hva som hender i ungdommens verden og har god ovversikt over hvilke trender som er aktuelle.

 

Uteteamet består av tre personer i fulltid. Vi jobber noen ganger dag, andre ganger kveld og i helgene. Alle tre er høgskoleutdannete sosionomer.   

Vi har til sammen mange års erfaring fra arbeid med ungdom. Vi har også tilleggsutdanning på blant annet sinnemestring og hasjavvenning. 

 

Henvendelser vi får kan skyldes alt fra vanskeligheter hjemme, på skolen eller i venneflokken, råd rundt hvordan ta gode valg for seg selv, mobbing, gruppepress, hvordan komme seg ut av et negativt miljø, konflikthåndtering, sinnemestring, rus, vold og andre utfordringer ungdom kommer opp i.

Vi vet også mye om hvor ungdom kan få hjelp til jobbsøking. Vi tar all ungdom på alvor, men bruker også mye humor i jobben vår. Kontakten med uteteamet er frivillig. 

 

 

HVEM ER VI?
 

MELISSA:

Melissa er kapteinen på denne skuta og leder teamet med sitt vennlige smil. Det ryktes at dette smilet skinner fra Rommen helt ned til Haugenstua! Hennes største lidenskap er å trene samt å kjempe for alle dyrs rettigheter. Det er ikke lurt å spytte tyggis på gata når du er med Melissa, for da vil hun be deg plukke opp igjen så fuglene ikke dør på grunn av den senere. 

 

SAHAL

Sahal er vår lokale helt fra Vestli. Han har somalisk bakgrunn og brenner for jobben sin. Vi synes han klarer seg veldig fint som eneste hane i flokken, og vi jentene viser daglig at vi setter stor pris på å ha han rundt oss. I tillegg til å være god i jobben er han også utrolig morsom å være sammen med!

HILDE

Hilde er bygdejenta fra Trøndelag som skulle være Oslojente i ett år, men som fortsatt er her etter fjorten! Hun har et stort engasjement for ungdommene på Stovner, og vi mener hun er i sitt ess i denne jobben. Hun synes selv at hun har den beste humoren i teamet. 

 

bottom of page