top of page

VESTLIKLUBBEN:
Vestliklubben er et lavterskel tilbud for barn og unge i bydel Stovner. Dette er et gratis tilbud, og det koster ingenting å være medlem eller å delta i ulike aktiviteter. Første gang du kommer til klubben vil du bli bedt om å registrere deg ved å fylle ut et medlemsskjema, med informasjon om deg og dine foresatte. Når dette er gjort, trenger du kun å registrere deg med fornavn ved neste oppmøte.

Åpningstider: Mandager og torsdag fra kl. 17:00 til 20:30 
Målgruppe: 4.-7.- klasse
Adresse: Vestlisvingen 188

Instagram: Vestliklubben_junior
SnapChat: Vestliklubben



Hver åpningskveld har vi ulike fellesaktiviteter og konkurranser tilpasset brukernes interesser og behov. 
Vi har et hobbyrom hvor vi driver med kreative aktiviteter som blant annet maling på lerret og porselen, design av figurer ved bruk av leire, strikking, sying og hekling. Dette rommet benyttes også ofte som et «henge» rom, hvor man kan slappe av med venner.
 
Aktivitetsrommet brukes ofte til fysisk aktivitet som dansing, stikkball og ballspill. Her settes det også ofte i gang konkurranser og fellesaktiviteter, som danseleken, mimeleken, sheriff, mafia osv. Men, dette er også et rom som er fint å bruke når man ønsker å ta det rolig og slappe av med venner, om man ønsker å høre på musikk eller andre typer av frilek. På aktivitetsrommet har vi filmvisning på storskjerm en gang i måneden, med popcorn og annet godt. Vi har også et bordtennisbord som er tilgjengelig for bruk i dette rommet.

På spillrommet har vi PlayStation, alias, monopol, kort og andre spennende spill. En gang i måneden arrangerer vi spillkvelder, der vi har flere stasjoner med forskjellige type brettspill. Vi har ofte PlayStation turnering, med spill som Fifa22 og JustDance20.

På kjøkkenet har vi matlaging, som matgruppen står for. Matgruppen består av 2-3 barn og en voksen som sammen handler inn og selger maten som er laget. Dersom du eller ditt barn er interessert i matlaging, kan man melde seg på hos en av de ansatte på klubben.
 
Vi ønsker at barn og unge skal ha muligheten til å kunne påvirke i sin egen fritid, og vi har som fokus å tilpasse aktiviteter og innholdet på klubben etter brukernes interesser. Styregruppa er en gruppe foreløpig bestående av 5 barn, og 2 voksne som veileder gruppen. I styregruppa skal man få prate fritt, komme med forslag og ideer til aktiviteter, matretter, arrangementer og fester, regler og turer på vegne av seg selv og de andre brukerne av Vestliklubben.

Ønsker du å være med på å bestemme innholdet på klubben?
Kom innom og meld deg på styregruppa! 


Kontakt oss på mail: 


 

vestli.PNG
Skjermbilde111.PNG
bottom of page