VESTLIKLUBBEN:

 

Vestliklubben er et lavterskel tilbud for barn mellom 4.-7. klasse som ligger rett bak Vestlitorget. 

Åpningstider:
Mandager og torsdag fra kl. 17:00 til 20:30 

 


Fra kl. 17:00 til 20:30 - Klubbkveld med aktiviteter og konkurranser

Hver åpningskveld har vi ulike fellesaktiviteter og konkurranser tilpasset brukernes interesser og behov.

 

Vi har et hobbyrom hvor vi driver med kreative aktiviteter som blant annet maling på lerret og porselen, design av figurer ved bruk av leire, strikking og hekling. Utenfor dette tidsrommet benytter vi dette rommet til filmvisning på storskjerm, konkurranser og frilek. Vi har også et bordtennisbord som er tilgjengelig for bruk i dette rommet.


På spillrommet har vi PlayStation, alias, monopol, kort og andre spennende spill. En gang i måneden arrangerer vi spillkvelder, der vi har flere stasjoner med forskjellige type brettspill.


På kjøkkenet har vi matlaging, som matgruppen står for. Matgruppen består av 2-3 barn og en voksen som sammen handler inn og selger maten som er laget. Dersom du eller ditt barn er interessert i matlaging, kan man melde seg på hos en av de ansatte på klubben. 

Vi ønsker at barn og unge skal ha muligheten til å kunne påvirke i sin egen fritid, og vi har som fokus å tilpasse aktiviteter og innholdet på klubben etter brukernes interesser.
Kom innom klubben og fortell oss hva du liker å gjøre i din fritid! 

Instagram: Vestliklubben_junior

Kontakt oss på mail: 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Linda Stoller 

Ansvarlig redaktør

linda.stoller@bsr.oslo.kommune.no

 

Åsmund Gylder/Stovner Media

Layout og oppdateringer

asmund.gylder@bsr.oslo.kommune.no

 

Screenshot 2019-09-19 14.11.37.png