top of page

I 2018 samlet vi 12 ungdommer fra ulike miljøer og grupperinger i bydel Stovner. Ved å fotografere mange hundre forskjellige ungdommer fra bydelen laget de sitt eget portrett av sånn de oppfatter Stovner og ungdommene som bor og lever her.  En del av bildene til utstillingen ble trykket opp på plexiglassplater som har utforming som instagramprofiler. Disse platene ble vist mange forskjellige steder i Oslo  i  løpet av 2018. Hele utstillingen med bilder og tekst ligger her stovnerungdom.no. 

I 2020  skal vi ta stovnerlove inn i slampoesiens verden! De 10 ungdommene i stovnerlove - del 2.  skal utvikle og fremføre en gruppe-slam-poesi-tekst! Instruktører er Norgesmester i Slam poesi, Marius Abrahamsen, og Rapartist Patrick Nichols. Øvingene blir på Blokk 58 på Stovner.  Vil du vite mer  om dette så ta kontakt med oss på stovnermedia@stovneungdom.no

.


IMG_7400.jpg
Stovnerhjertet-5.oktober-2018.png
SDlogo-ny.png

Ungdomsmiljøet i bydel Stovner får til tider mye negativ oppmerksomhet, til stor frustrasjon for ungdommene selv. Mange opplever en stigmatisering som skaper en følelse av utenforskap, avmakt og negativ opposisjon. Med #stovnerlove ønsker vi å la ungdommene fortelle sin egen historie i et format som gjør at de blir sett som de de er, og gjøre det gjennom en prosess som skaper samhold, stolthet og mestring. Det viktigste i prosjektet er kanskje ikke resultatet, men prosessen med å skape og dele det vi skaper.

Følg oss på Instagram: stovnerlove
bottom of page