I 2018 samlet vi 12 ungdommer fra ulike miljøer og grupperinger i bydel Stovner. Ved å fotografere mange hundre forskjellige ungdommer fra bydelen laget de sitt eget portrett av sånn de oppfatter Stovner og ungdommene som bor og lever her.  En del av bildene til utstillingen ble trykket opp på plexiglassplater som har utforming som instagramprofiler. Disse platene ble vist mange forskjellige steder i Oslo  i  løpet av 2018. Hele utstillingen med bilder og tekst ligger her stovnerungdom.no. 

Nå skal vi ta stovnerlove inn i 2020 og da trenger vi deg! Har du lyst til å være med på stovnerlove del 2? Vi søker ungdom som kan være med på en å utvikle og fremføre en gruppe-slam-poesi-tekst der stedstilhørighet er tematikken! Instruktører er verdensmester i Slam, Evelyn Rasmussen Osazuwa, og Norgesmester Marius Abrahamsen og øvingene blir på Blokk 58 på Stovner. Vil du vite mer så ta kontakt med oss!

.


Ungdomsmiljøet i bydel Stovner får til tider mye negativ oppmerksomhet, til stor frustrasjon for ungdommene selv. Mange opplever en stigmatisering som skaper en følelse av utenforskap, avmakt og negativ opposisjon. Med #stovnerlove ønsker vi å la ungdommene fortelle sin egen historie i et format som gjør at de blir sett som de de er, og gjøre det gjennom en prosess som skaper samhold, stolthet og mestring. Det viktigste i prosjektet er kanskje ikke resultatet, men prosessen med å skape og dele det vi skaper.

IMG_7400.jpg
Stovnerhjertet-5.oktober-2018.png
Følg oss på Instagram: stovnerlove

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Linda Stoller 

Ansvarlig redaktør

linda.stoller@bsr.oslo.kommune.no

 

Åsmund Gylder/Stovner Media

Layout og oppdateringer

asmund.gylder@bsr.oslo.kommune.no

 

Screenshot 2019-09-19 14.11.37.png